Koving – ime koje znači sigurnost!

Sigurnost! Ta jedna reč ima toliko značenja a veliki broj kompanija se njome olako razbacuju, obećavajući vam sigurnost, i ako ne shvataju koliko je pitanje sigurnosti komplikovano.

Implementacijom, održavanjem sistema tehničke zaštite i komunikacijom, obezbedićete vašem poslovanju stabilnost, vašim klijentima osećaj sigurnosti, a vašoj kompaniji značajni rast profita.

Retke su kompanije koje mogu da isporuče kompletno rešenje koje će vam garantovati sigurnost, objekta, ljudi, vašeg poslovanja, na vreme i u zadatim rokovima. Ovim kompanijama ne trebaju bombastične reklame, a o njihovom kvalitetu svedoči duga lista zadovoljnih klijenata. A ukoliko pričamo o sigurnosti, obezbeđenju i nadzoru objekata, te praćenju poslovnih procesa, sve ove uslove ispunjava lider na ovom tržištu, kompanija Koving.

Koving je regionalni lider, koji je svoj put ka vrhu započeo pre 25 godine. Nametnuli smo se na tržištu kroz uspešnu implementaciju viskotehnoloških rešenja, koja ostale kompanije u ovom segmentu nisu mogle da ponude. Takođe ne treba zaboraviti maksimalno motivisane stručnjake koji su u stanju da svaki sistem prilagode specifičnim potrebama korisnika i na taj način stvore nevidljivu ali veoma bitnu dodatnu vrednost.

Kompanija Koving sarađuje sa velikim brojem stranih kompanija, čija rešenja ili sisteme implementira na području ovog regiona. Svakako najpoznatiji je svetski gigant Tyco International Ltd. koji je prepoznao Koving kao vrednog lokalnog partnera i dodelio mu prestižno priznanje vezano za bezbednost u konkurenciji više do 100 kompanija smeštenih širom sveta. Ova nagrada je još jedna potvrda kvaliteta rada kako same kompanije, tako i vrsnih stručnjaka Kovinga.

Povratak na događaje

© Copyright 2013 - Koving d.o.o. - Created & hosted by FSD