Galerija podova najveći specijalizovani lanac na Balkanu

galerija-podova

Usmerena na lojalnost i kreiranje potpunog zadovoljstava svojih klijenata GALERIJA PODOVA postavila je cilj da uvođenjem savremenog Discovery rešenja video nadzora poboljša svoje prodajne aktivnosti ali i da zaštiti svoju imovinu i zaposlene. Profesionalnim pristupom uz integrisano rešenje omogućiće analiziranje navika i potreba potrošača i klijenata, njihove sklonosti i reakcije i u skladu sa tim unaprediti poslovanje.

Implementacijom sistema video nadzora očekuje se veća produktivnost i bolja efektivnost zaposlenih. Ključna prednost Discovery tehnologije omogućava pristup putem smart mobilnih telefona i računara, a sve u cilju kontinuiranog praćenja poslovnih procesa u objektima. Permanentno otkrivanja propusta u organizaciji maloprodaje i druge nepravilnosti putem Discovery video nadzora omogućiće brže i lakše preuzimanja potrebnih mera na otklanjanju nedostataka u organizaciji.

Na obostrano zadovoljstvo, prateći precizno postavljene ciljeve GALERIJA PODOVA je usvojila najbolje sistemsko rešenje za svoje maloprodajne objekte.

Povratak na događaje

© Copyright 2013 - Koving d.o.o. - Created & hosted by FSD