Discovery video nadzor u Apple prodavnici

ilike-vest

Moderno uređena iL!KE prodavnica po najnovijem konceptu radnji Apple-a otvorena je u šoping molu Delta City u Beogradu. Kompanija Apple, svesna izazova u oblasti zaštite investicije, ukazala je svoje poverenje brendu Discovery i u novootvorenoj prodavnici implementirala potpuno integrisano rešenje Discovery video nadzora baziranog na IP tehnologiji.

Ovakav profesionalni pristup podrazumevao je standardizaciju sistema bezbednosti kao okosnicu uspešnog poslovanja i strateškog rasta kompanije.

Implementacija vrhunske tehnologije Discovery IP sistema omogućila je korišćenje jednog sistema za više namena, pre svega precizno identifikovanje posetilaca ali i održavanje radne atmosfere, discipline i motivacije zaposlenih u maloprodajnom objektu. Idealan po svojim funkcijama za nadzor prodajnih objekata IP video nadzor omogućava i daljinski pristup u realnom vremenu sa mogućnošću pregleda snimljenog materijala sa bilo koje lokacije ili putem mobilnih uredjaja.

Široka paleta Discovery proizvoda i Discovery rešenja tehničke zaštite samo su jedan aspekt podrške korisnicima. Svaki proizvod prati profesionalna tehnička podrška koja se ogleda u sugestijama pri izboru i projektovanju sistema i obuci za napredno korišćenje.

Povratak na događaje

© Copyright 2013 - Koving d.o.o. - Created & hosted by FSD